Boterea lokatzetan : pentsamendu feministan narrasean - Eskisabel, Idurre; Agirre, Lorea; Gurrutxaga Uranga, Amagoia; Lasa Perez, Ainara; Jakin Fundazioa; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : Jakin Fundazioa, 2021)
Lokatza podcasta egungo mundua feminismoaren begiradatik aztertu eta ulertzeko saiakera da, mundua lokatzetan jartzekoa. Ainara Lasak, Amagoia Gurrutxagak, Idurre Eskisabelek eta Lorea Agirrek sortua eta gidatua. "Boterea lokatzetan". Baziren behin bi arrai gazte, pasieran zebiltzala arrai zaharrago batekin topo egin zutenak, bat-batean. Azken horrek, diosala egin eta esan zien: -Egun on, mutilak! Nolako ura dugu gaur? Arrai gazteek igerian segitu zuten, euretako batek besteari begiratu eta galdera egin zion arte: -Aizak, zer demontre duk ura? Arrainak uretan nola, hala bizi gara gu, botere harremanen eta borroken artean igeri. Gidaritza, Ainara Lasak, Amagoia Gurrutxagak, Idurre Eskisabelek eta Lorea Agirrek. Elkarrizketatuak, Jule Goikoetxea, Itziar Ituño eta Uxue Barkos. Sinadura, Maialen Berasategik. 'Ai gure juaneteak', Itziar Diez de Ultzurrunek. Musika aukeraketa, Maider eta Leire trikitilariek: Paquita la del Barrio, Anari, Patti Smith eta Merina Gris. Sintonia, Mursegok, Lourdes Iriondoren 'Hala ere' kantua birbisitatuz. Soinu errealizazioa, Joxe Alkainek.
Keywords: Pentsamendu feminista; Feminismoa; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak