Bidaia lokatzetan : pentsamendu feministan narrasean - Eskisabel, Idurre; Agirre, Lorea; Gurrutxaga Uranga, Amagoia; Lasa Perez, Ainara; Jakin Fundazioa; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : Jakin Fundazioa, 2021)
Lokatza podcasta egungo mundua feminismoaren begiradatik aztertu eta ulertzeko saiakera da, mundua lokatzetan jartzekoa. Ainara Lasak, Amagoia Gurrutxagak, Idurre Eskisabelek eta Lorea Agirrek sortua eta gidatua. "Bidaia lokatzetan". Bidaiak eta bidaiak daude. Turistak eta migranteak daude, esate batera. Gu gaude eta Waraba eta Fatoumata daude. Eta berez bide den baina muga bihurtua dugun Bidasoan pausoa gelditu eta gurutzatu gara. Gidaritza, Ainara Lasak, Amagoia Gurrutxagak, Idurre Eskisabelek eta Lorea Agirrek. Elkarrizketatuak, Waraba Diara, Fatoumata Doumbia, Josune Mendigutxia eta Anaitze Agirre. Sinadura, Kristiane Etxaluzek. 'Ai gure juaneteak', Sahatsa Jauregik. Musika aukeraketa, Maider eta Leire trikitilariek: Cesaria Evora, Nina Simone, Lucrecia Dalt, Petrona Martinez eta Le Parody. Sintonia, Mursegok, Lourdes Iriondoren 'Hala ere' kantua birbisitatuz. Soinu errealizazioa, Joxe Alkainek.
Keywords: Pentsamendu feminista; Feminismoa; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak