Epika lokatzetan : pentsamendu feministan narrasean - Eskisabel, Idurre; Agirre, Lorea; Gurrutxaga Uranga, Amagoia; Lasa Perez, Ainara; Jakin Fundazioa; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : Jakin Fundazioa, 2021)
Lokatza podcasta egungo mundua feminismoaren begiradatik aztertu eta ulertzeko saiakera da, mundua lokatzetan jartzekoa. Ainara Lasak, Amagoia Gurrutxagak, Idurre Eskisabelek eta Lorea Agirrek sortua eta gidatua. "Epika lokatzetan": Zer da epika? Eta zer ez? Non ikusten dugu epika? Eta non ez? Nork erabakitzen du ze gertakari den epikagarri? Nola eta nondik eraiki ditzakegu bestelako epikak? Elkarrizketatuak, Bego Oleaga, Ainhoa Tirapu eta Axun Totorikaguena. Sinadura, Ainara Lasak. "Ai gure juaneteak", Elurre Iriartek. Musika aukeraketa, Maider eta Leire trikitilariek: Alan Lomax-en bildumatik "Txapula haundixe", Space Lady eta Edith Piaf. Sintonia, Mursegok, Lourdes Iriondoren "Hala ere" kantua birbisitatuz. Soinu edizioa, Joxe Alkainek.
Keywords: Pentsamendu feminista; Feminismoa; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak