Deabruaren eztarria - Ezkiaga, Patxi (1943-2018) ([Oiartzun] : Sendoa, 1990)
Subkonszientearen indar ezkutuenen eskutik aritu zaigu Patxi Ezkiaga poeta ipuin hauen tratamenduan. Zenbait errelatoei ez zaie faltako betidaniko ipuinek duten xarma herrikoia baina ematen zaien iradokizunak eta motibapenen azterketak nabarmentzen diete ukitu guztiz pertsonala.
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
Keywords: Helduentzako Literatura