Baskoniako Historia bat : gau-lana: euskal bidelapurrak eta kontrabandistak - Santana Ezkerra, Alberto; Venero, Josu; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : Signo Digital : EITB, 2020)
"Baskoniako Historia bat" Signo Digital ekoizpen etxeak ETB 1 telebista katerako sortutako saioa da, Alberto Santana historialariak eta Josu Venero errealizadoreak zuzendua. Ikerketaren eta aurkikuntzaren munduan barrena bidaia erakargarria. Hirugarren denboraldiko kapitulu honetan: Gau-lana: bidelapurrak eta kontrabandistak gaia jorratuko da, eta besteak beste, honako lagunek hartuko dute parte saioan: José Antonio Perales (antropologoa), Rebeca Ortega (historialaria), Gemma Zabaltza (historialaria), David Zapirain (historian doktore), Hektor Ortega (historialaria). (2020ko uztailak 29).
Keywords: Kontrabandoa -- Euskal Herria; Giza zientziak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak