Baskoniako Historia bat : Hego Pazifikoa: Euskal herritxo global bat - Santana Ezkerra, Alberto; Venero, Josu; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : Signo Digital : EITB, 2020)
"Baskoniako Historia bat" Signo Digital ekoizpen etxeak ETB 1 telebista katerako sortutako saioa da, Alberto Santana historialariak eta Josu Venero errealizadoreak zuzendua. Ikerketaren eta aurkikuntzaren munduan barrena bidaia erakargarria. Hirugarren denboraldiko kapitulu honetan: Hego Pazifikoa: Euskal herritxo global bat mitoa gaia jorratuko da, eta besteak beste, honako lagunek hartuko dute parte saioan: Susana Truchuelo (Kantabriako Unibertsitateko irakaslea), Marciano de Borja (Filipinen Guameko kontsul nagusia). (2020ko ekainak 17).
Keywords: Giza zientziak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak