Baskoniako Historia bat : euskal matriarkatuaren mitoa - Santana Ezkerra, Alberto; Venero, Josu; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : Signo Digital : EITB, 2020)
"Baskoniako Historia bat" Signo Digital ekoizpen etxeak ETB 1 telebista katerako sortutako saioa da, Alberto Santana historialariak eta Josu Venero errealizadoreak zuzendua. Ikerketaren eta aurkikuntzaren munduan barrena bidaia erakargarria. Hirugarren denboraldiko kapitulu honetan: Euskal matriarkatuaren mitoa gaia jorratuko da, eta besteak beste, honako lagunek hartuko dute parte saioan: Ana Iziz (historialaria), Rosa Iziz (historialaria), Margaret Bullen (Gizarte Antropologiako irakaslea). (2020ko ekainak 3).
Keywords: Euskal mitologia; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak