Esther Ferrer eta denbora : (ia) guztia moztu eta itsas daiteke - Usandizaga, Aintzane; Santamaria, Aran (Arre : Pamiela, 2022)
"(Ia) guztia moztu eta itsats daiteke" Aintzane Usandizagaren hitzen eta Aran Santamariaren irudien bitartez josten den kontaketa bat da. Bere oinarrian Esther Ferrer artistak denboraren inguruan egindako lanak daude, eta modu jostagarri eta ederrean hauek ezagutaraztea da liburuaren helburua. Esther Ferrer Euskal Herriko artista garrantzitsuenetakoa da eta maiz landu zituen denbora bezalako kontzeptuak, aldi berean abstraktuak eta oso egunerokoak direnak. Esther Ferrerren estetika gogorarazi dezakeen collagezko muntaia eta hitz dantzarien bidez, denbora harrapatzeko ahaleginetan murgilduko da irakurlea.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Ferrer, Esther; Emakume artistak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak; Haur eta Gazteentzako Literatura