Baskoniako Historia bat : Xalom! Baskoniako juduak - Santana Ezkerra, Alberto; Venero, Josu; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : Signo Digital : EITB, 2017)
"Baskoniako Historia bat" Signo Digital ekoizpen etxeak ETB 1 telebista katerako sortutako saioa da, Alberto Santana historialariak eta Josu Venero errealizadoreak zuzendua. Ikerketaren eta aurkikuntzaren munduan barrena bidaia erakargarria. Bigarren denboraldiko kapitulu honetan: Xalom! Baskoniako juduak gaia jorratuko da, eta besteak beste, honako laguna hartuko du parte saioan: Juan Carrasco (Erdi Aroko ohorezko katedraduna), . (2017ko urriarak 19).
Keywords: Judaismoa; Giza zientziak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak