Ur uherrak - Epaltza, Aingeru (Iruña : Pamiela, 1993)
Billie gazteak, pago eta larreen artean paseatzen du bere larru kolorearen zama, Saigongo txinatar auzoan erosi parasol koloredun baten gerizapean. Jazintok, berriz, bere azken adinaren iraulieran, ostatutzarretan itotzen du plazagizon eta aita gisa pairatu duen porrota. Bakarrik nahiz elkarrekin, biek frogatuko dute zein zaila den norberaren bizitzaren ugaldea itsas zabaleraino eramatea, indar kontrolagaitzek urak uhertzen dituztenean.
Liburu honek "Xalbador saria 1991" jaso du
Keywords: Helduentzako Literatura