Baskoniako Historia bat : osaba Tomasen gerrak - Santana Ezkerra, Alberto; Venero, Josu; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : Signo Digital : EITB, 2016)
"Baskoniako Historia bat" Signo Digital ekoizpen etxeak ETB 1 telebista katerako sortutako saioa da, Alberto Santana historialariak eta Josu Venero errealizadoreak zuzendua. Ikerketaren eta aurkikuntzaren munduan barrena bidaia erakargarria. Lehen denboraldiko kapitulu honetan: osaba Tomasen gerren gaia jorratuko da, eta besteak beste, honako lagunek hartuko dute parte saioan: Mikel Alberdi (historialaria), Nieves Basurto (Artearen Historiako irakaslea), Manuel Montero (Gaur Egungo Historiako katedraduna). (2016ko urtarrilak 7).
Keywords: Karlistaldiak -- Euskal Herria; Karlismoa; Giza zientziak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak