Baskoniako Historia bat : euskaldunak eta iraultza - Santana Ezkerra, Alberto; Venero, Josu; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : Signo Digital : EITB, 2015)
"Baskoniako Historia bat" Signo Digital ekoizpen etxeak ETB 1 telebista katerako sortutako saioa da, Alberto Santana historialariak eta Josu Venero errealizadoreak zuzendua. Ikerketaren eta aurkikuntzaren munduan barrena bidaia erakargarria. Lehen denboraldiko kapitulu honetan: euskaldunak eta iraultzaren gaia jorratuko da, eta besteak beste, honako lagunek hartuko dute parte saioan: Caroline Lugat (Zuzenbidean doktorea), Joseba Agirreazkuenaga (Egungo Historiako katedraduna). (2015eko abenduak 10).
Keywords: Iraultzak; Giza zientziak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak