Baskoniako Historia bat : euskaldunen ohorea - Santana Ezkerra, Alberto; Venero, Josu; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : Signo Digital : EITB, 2015)
"Baskoniako Historia bat" Signo Digital ekoizpen etxeak ETB 1 telebista katerako sortutako saioa da, Alberto Santana historialariak eta Josu Venero errealizadoreak zuzendua. Ikerketaren eta aurkikuntzaren munduan barrena bidaia erakargarria. Lehen denboraldiko kapitulu honetan: euskaldunen ohorearen gaia jorratuko da, eta besteak beste, honako lagunek hartuko dute parte saioan: Jose Ramon Diaz de Durana (Erdi Aroko Historiako katedraduna), Cristina Emperador (Valladolideko Errege Kantzilertzako artxiboko zuzendaria), Alberto Angulo (historialaria), Jose Maria Imizcoz (historialaria). (2015eko abenduak 17).
Keywords: Giza zientziak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak