Baskoniako Historia bat : udako erreginak - Santana Ezkerra, Alberto; Venero, Josu; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : Signo Digital : EITB, 2015)
"Baskoniako Historia bat" Signo Digital ekoizpen etxeak ETB 1 telebista katerako sortutako saioa da, Alberto Santana historialariak eta Josu Venero errealizadoreak zuzendua. Ikerketaren eta aurkikuntzaren munduan barrena bidaia erakargarria. Lehen denboraldiko kapitulu honetan: udako erreginak gaia jorratuko da, eta besteak beste, honako lagunek hartuko dute parte saioan: Pierre Laborde (Geografia irakasle emeritua), Berta Etxeberria (Historia Garaikideko irakaslea). (2015eko azaroak 26).
Keywords: Turismoa; Giza zientziak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak