Baskoniako Historia bat : erregeen eta erresumen jokoa - Santana Ezkerra, Alberto; Venero, Josu; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : Signo Digital : EITB, 2015)
"Baskoniako Historia bat" Signo Digital ekoizpen etxeak ETB 1 telebista katerako sortutako saioa da, Alberto Santana historialariak eta Josu Venero errealizadoreak zuzendua. Ikerketaren eta aurkikuntzaren munduan barrena bidaia erakargarria. Lehen denboraldiko kapitulu honetan: Erregeen eta erresumen jokoa gaia jorratuko da, eta besteak beste, honako lagunek hartuko dute parte saioan: Jesus Lorenzo (Historian doktorea), Juan Jose Larrea (Historian doktorea), Iñaki Garcia Camino (Historian doktorea). (2015eko azaroak 5).
Keywords: Arkeologia; Erdi Aroa -- Historia; Giza zientziak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak