Baskoniako Historia bat : haitzuloaren mitoa - Santana Ezkerra, Alberto; Venero, Josu; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : Signo Digital : EITB, 2015)
"Baskoniako Historia bat" Signo Digital ekoizpen etxeak ETB 1 telebista katerako sortutako saioa da, Alberto Santana historialariak eta Josu Venero errealizadoreak zuzendua. Ikerketaren eta aurkikuntzaren munduan barrena bidaia erakargarria. Lehen denboraldiko kapitulu honetan: Haitzuloaren mitoaren gaia jorratuko da, eta besteak beste, honako lagunek hartuko dute parte saioan: Diego Garate (arkeologoa), Mikel Agirre (arkeologoa). (2015eko urriak 15).
Keywords: Haitzuloak; Arkeologia; Historiaurrea; Giza zientziak; Paleolitoa -- Epipaleolitoa -- Mesolitoa -- Neolitoa -- Metal Aroa -- Eneolitoa -- Brontze Aroa -- Burdin Aroa; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak