[Otsoa eta zazpi antxumetxoak] = Le loup et les 7 chevreaux (Belgika : Lilliputiens, 2020)
Oihalezko ipuin honetan haurrek ahuntz amari lagundu beharko diote bere antxumetxoak aurkitzen. Horretarako itxura desberdinak ireki beharko dituzte: korapiloak, gantxoak, botoiak... Eskuetako motrizitate finarentzako estimulatzailea.
2 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Liburu mutuak