Gaztelu sorginduan - Muncaster, Harriet; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2021)
Isadoraren ama maitagarria da eta aita banpiroa, eta berak bietatik gorde du zerbait. Isadoraren gelakideak txangoa egingo dute gaztelu sorgindu batera! Izu-ikarak jota daude guztiak. Eta mamuren bat agertzen bazaie? Isadorak erakutsiko die badaudela ezagutu ostean horren beldurgarriak ez diren hainbat gauza.
6 urtetik aurrera (urdina)
Isadora Moon Goes on a School Trip
Keywords: Maitagarriak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Banpiroak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura