Banabil euskara-metodoa : ikaslearen liburua B1 - Aio Aresti, Beatriz; Arizkorreta, Mikele; Dorronsoro Iraeta, Jone; Ezeiza Ramos, Joseba; Goikouria, Olatz; Lukas Odriozola, Ainhoa; Nazabal Iriberri, Jokin; Sota, Asier; Etxabe Goñi, Itziar; Maiz, Dani; Hiru Damatxo (Aduna : Elkar, 2021)
Gazte euskara-metodoa B1 Ikaslearen liburua, Gazte euskara-metodoaren barruan B1 mailari dagokion Ikaslearen liburua da, eta metodo osoaren lehen liburua. Gazte euskara-metodoa ikasgelan lantzeko ikasmateriala da, ikaskideen artean elkarreraginean erabiltzekoa, irakaslearen gidaritzapean. Ikaslearen liburuarekin batera, Lan-koadernoa, Irakaslearen gidaliburua eta berariaz sortutako webgunean eskainiko diren hainbat materialek osatuko dute Gazte euskara-metodoaren eskaintza. Gazte metodo berri honen hartzailea gazte-jendea da, Derrigorrezko Bigarren Hezkuntzan eta Batxilergoan, euskara hizkuntza ikasteko beharra duen ikasle gaztea. Metodo osoaren barruan B1 mailako Ikaslearen liburu hau eta alboko ikasmateriala, Derrigorrezko Bigarren Hezkuntzan erabiltzekoa da.
DBH eta Batxilergoa
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2022ko deialdia)
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 4, 2020ko deialdia)
Keywords: Euskara -- Metodoak; EIMAk onetsitako materialak; Hizkuntzak ikasteko metodoak; Curriculumeko baliabideak