Artefaktua : Itxaro Borda - Borda, Itxaro; Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2022)
Hainbat diziplina uztartzen dituen literatura-saioa, Yolanda Mendiolak aurkeztua. Atal hauek ditu: idazleei elkarrizketak, nobedadeak, irakurle eta liburu-saltzaileen gomendioak eta booktuberrenak. (2022ko urtarrilak 22).
Arte egileak: Nor da... Amaiur Epher - "Profeten iruzurra" (Maiatz) eleberriaren egilea
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Euskal literatura; Elkarrizketak; Baliabide digitalak; Telesaioak