Artefaktua : Miren Gorrotxategi - Gorrotxategi Azkune, Miren; Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2022)
Hainbat diziplina uztartzen dituen literatura-saioa, Yolanda Mendiolak aurkeztua. Atal hauek ditu: idazleei elkarrizketak, nobedadeak, irakurle eta liburu-saltzaileen gomendioak eta booktuberrenak. (2022ko urtarrilak 15).
Todor Azurtza (Boiseko Bertso Eskolako sustatzailea) - "Kontrako eztarritik" (Uxue Alberdi)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Euskal literatura; Baliabide digitalak; Telesaioak