Izotz urtzaldia - Kinney, Jeff; Arratibel, Miren (Irun : Alberdania, 2021)
Elurrak Gregen Heffleyren eskola ixten duenean, auzoa neguko gudu-zelai bihurtzen da. Talde etsaiek, txoko bakoitzaren jabetza eskuratzeko borroka latzean, elur-gaztelu izugarriak eraikitzen dituzte eta elur-bolen borroka epikoak antolatzen dituzte. Eta jomugan, Greg eta Rowley Jefferson, haren lagunik onena. Biziraupena dute jokoan, eta Greg eta Rowleyk aliantzak, traizioak eta elkarren aurka ari diren taldeak saihestu behar dituzte, urtzaldi betean dagoen auzo batean. Elurra urtzen denean, Greg eta Rowley heroi gisa aterako dira? Edo bizirik jarraituko dute hurrengo goiza ikusteko?
8 urtetik aurrera (gorria)
The meltdown
Keywords: Egunerokoak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Nerabeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Umorea; Haur eta Gazteentzako Literatura