Ur handitan : futbola jokoz kanpo - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2017)
Xabier Madariagak gidatuta, aktualitateari lotutako erreportaje saioaren bigarren denboraldia. Kapitulu honetan: futbolean dagoen biolentziaz arituko dira, nork eta zergatik hauspotzen dituen jarrera biolentoak. Biolentzia horren jomugan bizi direnen lekukotzak jasoko dira. Besteak beste, Anartz Zuazua (antzerkigilea) eta Xabier Aierdi (soziologoa) agertuko dira. (2017ko maiatzak 23)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Futbola; Indarkeria kiroletan; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak