Ur handitan : ortzimugarantz - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2017)
Xabier Madariagak gidatuta, aktualitateari lotutako erreportaje saioaren bigarren denboraldia. Kapitulu honetan: abenturazaleen bizipenak ageri dira, besteak beste, Felipe Uriarte eta Xabier Erro mendizaleak agertzen dira. (2017ko maiatzak 16)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Abenturak; Mendizaletasuna; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak