Ur handitan : euskara XXI. mendeko labirintoan - Torrealdai, Joan Mari (1942-2020); Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2017)
Xabier Madariagak gidatuta, aktualitateari lotutako erreportaje saioaren bigarren denboraldia. Kapitulu honetan: euskararen egoera XXI. mendean, besteak beste, honako protagonistak elkarrizketatuko dituzte: Joan Mari Torrealdai (euskaltzaina eta soziologoa); La Basu (Rap kantaria); Igor Elortza (bertsolaria); Hiru Damatxo (kolektiboko kideak); Lorea Agirre (Jakin-eko zuzendaria); Ibon Sarasola (euskaltzaina); Eneko Gorri (Miarritzeko euskara teknikaria) eta Itxaro Borda (idazlea). (2017ko maiatzak 9)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Euskara -- Alderdi sozialak -- XXI. m; Kultur transmisioa -- Euskal Herria; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak