Ur handitan : heriotza duina : bizitzera kondenatuak - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2017)
Xabier Madariagak gidatuta, aktualitateari lotutako erreportaje saioaren bigarren denboraldia. Kapitulu honetan: modu duinean hil nahi dutenen azken bizipenak. (2017ko maiatzak 2)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Heriotza; Gaixotasun neurodegeneratiboak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak