Arlo sozioekonomikoa euskararen biziberritzean : Euskaltzaindiaren XXIV. Jagon Jardunaldia ; Entitate pribatuak : nola eman zerbitzua euskaraz herritar eleaniztunei? : Euskaltzaindiaren XXV. Jagon Jardunaldia - Aleman Astitz, Sagrario; Coyos, Jean-Baptiste; Euskaltzaindia; Jagon Jardunaldiak ( 2019. Bilbo); Jagon Jardunaldiak ( 2020. Donostia) (Bilbo : Euskaltzaindia, 2021)
Liburu honetan, 2019an eta 2020an egindako jardunaldietako hitzaldiak bildu dira, bi jardunaldiak arrunt lotuak daudelakoan, biak ere arlo sozioekonomikokoak baitira. 2019ko XXIV. Jagon jardunaldia Arlo sozioekonomikoa euskararen biziberritzean izenburupean egin zen, eta XXV.a, berriz, Entitate pribatuak: nola eman zerbitzua euskaraz herritar eleaniztunei? izenburuarekin.
Bibliografia
Keywords: Euskara -- Alderdi sozialak -- Biltzarrak eta batzarrak; Euskara -- - Normalizazioa -- - Biltzarrak eta batzarrak; Monografiak; Baliabide digitalak