Promesak, sorpresak eta gezurrak - Jaka García, Ana; Mitxelena, Iosu (Aduna : Elkar, 2021)
Argitalpen honetan bi istorio agertzen dira, lehena, "Elurretan trabatuta" izenekoa. Noak eta Loak ez dute ahaztuko gurasoek agindutakoa. Elurra egin du eta zapaldu nahi dute. Bigarrena, "Benetako gezurra" izenekoa. Leak gezurra eta esan du, eta Noa ahoa bete hortz geratuko da. Ez du ulertzen zergatik egin duen neska pare aparta.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Senideak- -- Eleberriak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Bihurrikeriak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura