Berria ikasgela : hil edo biziko bidaia baten kronika - Oiartzabal Azketa, Ainhoa; Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2021)
BERRIA Ikasgelak hezkuntza sisteman erabiltzeko askotariko edukiak eskaintzen ditu: irakurgaiak, bideoak, infografiak, audioak... BERRIA egunkariak landutako edukiak dira, azken urteotako argitalpen aukeratuetan oinarrituak. Elkarrekin idatzi dute Miñan liburua: Ibrahima Baldek ahoz, eta Amets Arzallusek eskuz. Irunen ezagutu zuten elkar, anaiaren bila hasitako abenturak haraino eraman baitzuen Balde. Bata bertzeari galdezka aritu dira: elkarren arteko harremanaz, migrazio prozesuez, paperez, Europaz, itxi gabeko zauriez, familiaz, literaturaz... Bizitzaz, finean.
Material hau berria.eus webgunetik ekarria da.
Keywords: Emigratzaile klandestinoak; Agiririk gabeko emigratzaileak; Agiririk gabeko emigratzaileak; Agiririk gabeko emigratzaileak; Egoera irregularrean dauden emigratzaileak; Egoera irregularrean dauden emigratzaileak; Egoera irregularrean dauden emigratzaileak; Emigrazio klandestinoa; Emigrazio klandestinoa; Emigrazio klandestinoa; Giza zientziak; Giza zientziak; Giza zientziak; Legez kanpoko atzerritarrak; Legez kanpoko atzerritarrak; Legez kanpoko atzerritarrak; Legez kanpoko emigratzaileak; Legez kanpoko emigratzaileak; Legez kanpoko emigratzaileak; Legez kanpoko immigrazioa; Legez kanpoko immigrazioa; Legez kanpoko immigrazioa; Paper gabeko atzerritarrak; Paper gabeko atzerritarrak; Paper gabeko atzerritarrak; Paper gabeko emigratzaileak; Paper gabeko emigratzaileak; Paper gabeko emigratzaileak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak; Eduki digital didaktikoak; Erreferentzia-materialak