Berria ikasgela : 40 urte hiesarekin - Oiartzabal Azketa, Ainhoa; Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2021)
BERRIA Ikasgelak hezkuntza sisteman erabiltzeko askotariko edukiak eskaintzen ditu: irakurgaiak, bideoak, infografiak, audioak... BERRIA egunkariak landutako edukiak dira, azken urteotako argitalpen aukeratuetan oinarrituak. Aurten bete dira 40 urte lehen kasuak agertu zirenetik. Ordutik, 79,3 milioi lagun infektatu dira munduan, eta 36,3 milioi hil dira hiesarekin lotutako gaixotasunen ondorioz. GIB positibo diren bi pertsonari eman die hitza BERRIA Telebistak: Joseba Errekalderi eta Josu Unanueri. 90eko hamarkadan jakin zuten seropositibo zirela, eta ordutik hona bizi izandakoak kontatu dituzte.
Material hau berria.eus webgunetik ekarria da.
Keywords: Giza immunoeskasiaren birusa; Giza immunoeskasiaren birusa; Giza immunoeskasiaren birusa; Hartutako immuno-eskasiaren sindromea; Hartutako immuno-eskasiaren sindromea; Hartutako immuno-eskasiaren sindromea; HIESaren birusa; HIESaren birusa; HIESaren birusa; VHLT-III (Virus); VHLT-III (Virus); VHLT-III (Virus); GIB (Birusa); HIESa; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak; Eduki digital didaktikoak; Erreferentzia-materialak