Ahozko hitzetatik idatzietara : ikasi eta jardun - Eizagirre Sagardia, Ana; Euskadi (Autonomia Erkidegoa). Hizkuntza Politikarako Sailburuordetza; Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia; Udako Euskal Unibertsitatea (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2007)
Udako Euskal Unibertsitateak "Ahozko hitzetatik idatzietara: ikasi eta jardun" ikerlana dakarkigu. XIX eta XX. mendeetan zehar irakurtzen eta idazten ikasteko aukeren bilakaera eta euskaraz idatzitakoa irakurtzeko herritarrek izan dituzten moduak zeintzuk izan diren ulertzen lagunduko dizuten gako nagusiak eskainiko dizkizu lan honek.
Bibliografia: 43.-44. or.
Keywords: Euskara -- Didaktika; Euskara -- Ikasketa eta irakaskuntza; Baliabide digitalak; Monografiak