Biga : errekreazioak, klik eta ekin! - Pujol, Romain; Caut, Vincent; Atela, Aintzane (Bilbo : Astiberri, 2021)
Eskola berrira ezin hobeto egokitu eta bere ahalmenei buruz balio handiko irakaspenak atera ondoren, zer eskainiko digu Bigak hirugarren ale honetan? Abenturak, barreak eta asmo on ugari, nahiz eta, batzuetan, asmo horiek hondamena ekarri. Bigaren unibertsoa pertsonaia eta pasadizo berriekin aberasturik dator, baina Biga betikoa da: beti bezain gozozale eta baldar, baina, aldi berean, beti bezain eskuzabal eta umil. Hartu motxila, esplorazioan goaz-eta Bigarekin!
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Adiskidetasuna; Desberdintasunaren onarpena -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura