Ur handitan : olatuaren ostean - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2017)
Xabier Madariagak gidatuta, aktualitateari lotutako erreportaje saioaren bigarren denboraldia. Kapitulu honetan: Mikele Grande nerabe transexuala, minbizia gainditu duen Maite Olea, anorexia jasan zuen Itxaro Mendizabal eta harrera aita den Xabier Euzkitze aritu dira Xabier Madariagarekin hizketan. (2017ko apirilak 18)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Transexualitatea; Minbizia; Anorexia; Harrera-familiak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak