Euskara : lan-koadernoa 4.2 : Lehen Hezkuntza - Baztarrika, Belen; Uribeetxeberria Iriarte, Nora; Lazkano Maiza, Uxue; Orbe, Alex (Donostia : Ikaselkar, 2020)
Testu idatziak ongi ulertzea oso garrantzitsua da, gure ingurua ulertu ahal izateko, informazioa egoki jasotzeko eta ongi ikasteko ere bai. Koaderno honekin, mota askotako irakurgai atseginen bidez, ikasleak ulermenean trebatuko dira, sintaxia eta ortografia ere landuaz aldiberean. Gainera, beraiek zuzendu ahal izango dituzte hainbat ariketa, guk emandako pistei jarraitzen badiete. Euskara eta literatura liburuan landutakoa osatzeko balio du lan-koadernoak.
2020/12/03
2020/12/03
LH, 4. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2021eko deialdia)
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak