Artefaktua : Kepa Altonaga - Altonaga, Kepa (Donostia : EITB, 2021)
Hainbat diziplina uztartzen dituen literatura-saioa, Yolanda Mendiolak aurkeztua. Atal hauek ditu: idazleei elkarrizketak, nobedadeak, irakurle eta liburu-saltzaileen gomendioak eta booktuberrenak. (2021eko urriak 30).
Apalategia: Karmele Gisasola (harri-jasotzailea), Zelai Landetxea (Mallabia)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Euskal literatura; Elkarrizketak; Baliabide digitalak; Telesaioak