Berria ikasgela : Tiktok, nerabeen sakelakoen jabe - Oiartzabal Azketa, Ainhoa; Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2021)
BERRIA Ikasgelak hezkuntza sisteman erabiltzeko askotariko edukiak eskaintzen ditu: irakurgaiak, bideoak, infografiak, audioak... BERRIA egunkariak landutako edukiak dira, azken urteotako argitalpen aukeratuetan oinarrituak.Tiktok aplikazioak arrakasta handia lortu du nerabe eta gazteen artean. Bertan ikus daitezkeen 15 eta 60 segundo arteko bideo labur horiek Interneten jabe bilakatu dira, hilean 800 milioi erabiltzailetik gora lortzeraino. Aplikazioaren erabiltzaile gehienak nerabeak eta gazteak dira, eta emakumezkoak.
Material hau berria.eus webgunetik ekarria da.
Keywords: Informazio eta komunikazioaren teknologia berriak (IKT); Sare sozialak eta gazteak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak; Eduki digital didaktikoak; Erreferentzia-materialak