Euskara eta Literatura : DBH 4 [Ikaslearen liburua] - Salas, Zezilio; Balda, Inma; Villa Basterretxea, Olga; Boillos, Mari Mar; Kaltzakorta Astorkia, Nere; Arteagagoitia Agirre, Garazi; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli; Retolaza Gutierrez, Iratxe; Ibarluzea, Miren; Arizmendiarrieta, Kattalin; Ibaizabal Taldea; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2021)
"Euskara eta Literatura DBH 4" materiala Ibaizabalek argitaratutako "Egizu Gauzak Gerta Daitezen" proiektuaren barnean dago. "Egizu Gauzak Gerta Daitezen" proiektua DBHrako Ibaizabalen proposamen berria da. Proiektu hau lau ideia nagusitan oinarritu dugu: Maker kultura aplikatzea ("Egizu zuk zeuk; egizu besteekin), talentua kudeatzea (konpetentzietan oinarritutako lana), digitalean heztea eta motibazioa sustatzea (gamifikazioaren bidez eta ikaslea ikaskuntza prozesuaren erdigunean jarrita).
2021/06/10
2021/06/10
DBH, 4. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2021eko deialdia)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak