Zientzialari (Idoia Garcia de Gurtubay) : fisika konputazionala - Garcia de Gurtubay, Idoia; Euskal Herriko Unibertsitatea. Kultura Zientifikoko Katedra ([S.l.] : UPV/EHU, 2021)
"Zientzialari" izeneko atal honen bitartez UPV/EHUko Kultura Zientifikoko Katedrak zientziaren oinarrizko kontzeptuak azaldu nahi ditu euskal ikertzaileen laguntzarekin. Bideo honetan: Idoia Garcia de Gurtubay Materia kondentsatuaren fisikako irakaslea da UPV/EHUn eta ikerlari kidea DIPCn. Fisika konputazionalaren sekretuetaz hitz egin digu: bere ikerketa esparrua zertan datzan, materialen propietateak nola alda daitezkeen...
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Fisika; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak