Zientzialari (Lourdes Herrasti) : antropologia fisikoa - Herrasti, Lourdes; Euskal Herriko Unibertsitatea. Kultura Zientifikoko Katedra ([S.l.] : UPV/EHU, 2021)
"Zientzialari" izeneko atal honen bitartez UPV/EHUko Kultura Zientifikoko Katedrak zientziaren oinarrizko kontzeptuak azaldu nahi ditu euskal ikertzaileen laguntzarekin. Bideo honetan: Lourdes Herrasti ikerlaria da Aranzadi Zientzia Elkarteko antropologia sailean. Sarritan entzuten da komunikabideetan antropologoek indusketa batetatik ateratako hezurrak aztertuta pertsona hari buruzko hainbat datu lortzen dituztela. Baina nola egiten dute lan hori? Ikus ezazu bere azalpena bideoan
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Antropologia fisikoa; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak