Zientzialari (Aitor Bergara) : supereroankortasuna material batzuek duten propietate harrigarria da - Bergara, Aitor; Euskal Herriko Unibertsitatea. Kultura Zientifikoko Katedra ([S.l.] : UPV/EHU, 2021)
"Zientzialari" izeneko atal honen bitartez UPV/EHUko Kultura Zientifikoko Katedrak zientziaren oinarrizko kontzeptuak azaldu nahi ditu euskal ikertzaileen laguntzarekin. Bideo honetan: supereroankortasuna material batzuek duten propietate harrigarria da. Magia kontua ematen duen fenomeno hau hobeto ulertzeko Aitor Bergararekin izan gara. Bera Fisika irakaslea da UPV/EHUn eta DIPC zentroko ikerlari laguna. Supereroaletasuna zertan datzan eta material supereroaleen aplikazioei buruz galdetu diogu, besteak beste.
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Fisika; Supereroaleak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak