Zientzialari (Isabel Salcedo) : onddoen desagerpenak ekosistemen gainbehera ekarri dezake - Salcedo, Isabel; Euskal Herriko Unibertsitatea. Kultura Zientifikoko Katedra ([S.l.] : UPV/EHU, 2021)
"Zientzialari" izeneko atal honen bitartez UPV/EHUko Kultura Zientifikoko Katedrak zientziaren oinarrizko kontzeptuak azaldu nahi ditu euskal ikertzaileen laguntzarekin. Bideo honetan: onddoei buruz hitz egin dugu Isabel Salcedo UPV/EHUko mikologiako irakaslearekin. Berak azaldu digu zein motatakoak diren gure ingurukoak, zeintzuk diren onddoen bereizgarriak talde bezala eta zeintzuk diren haien erabilgarritasunak zientzian.
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Biologia; Onddoak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak