Ur handitan : gorputzaren markak - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2017)
Xabier Madariagak gidatuta, aktualitateari lotutako erreportaje saioaren bigarren denboraldia. Kapitulu honetan: kirol egokituaz arituko dira. (2017ko martxoak 14)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Kirol egokitua; Desgaitasuna duten pertsonak -- Kirolak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak