Ur handitan : matxismoa : matxisten hatzaparretatik ihesi - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2017)
Xabier Madariagak gidatuta, aktualitateari lotutako erreportaje saioaren bigarren denboraldia. Kapitulu honetan: matxismoaz eta emakumeen aurkako tratu txarrez arituko dira. (2017ko martxoak 7)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Sexismoa; Sexu-bereizkeria; Genero-indarkeria; Tratu txarrak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak