Ur handitan : bullyinga - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2017)
Xabier Madariagak gidatuta, aktualitateari lotutako erreportaje saioaren bigarren denboraldia. Kapitulu honetan: bullyingaren gaia tratatuko da. (2017ko otsailak 28)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Nerabeak; Eskola-jazarpena; Bideo didaktikoak; Erreferentzia-materialak; Baliabide digitalak; Telesaioak