Ur handitan : harrera familiak - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2017)
Xabier Madariagak gidatuta, aktualitateari lotutako erreportaje saioaren bigarren denboraldia. Kapitulu honetan: harrera familiez arituko dira. (2017ko otsailak 7)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Harrera-familiak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak