Jatorrak gara - Beer, Sophie; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2021)
Mundua biziberritu egiten da elkar besarkatzen dugunean edo jostailuak partekatzen ditugunean. Badakizu, ezta? Izan ere, jator jokatzeak indartsu egiten gaitu.
0-6 urte (urdina)
Kindness makes us strong
Keywords: Album ilustratuak; Maitasuna -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura