Chitty chitty bang bang - Fleming, Ian; Santxez Munain, Amets; Bently, Peter; Field, Jim; Antony, Steve; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2021)
Pottarren aita asmatzaile berezia da eta auto zahar bat konpondu du, Chitty-Chitty-Bang-Bang deitu diote arrankatzerakoan egiten dituen zaratengatik. Autoak ezusteko gaitasunak erakutsiko ditu, hala nola hegan egitea eta nabigatzea. Ibilgailu zoragarri honen barruan Pott familiak abentura sinestezinak biziko dituzte eta haren laguntzarekin lapur talde baten planak zapuztuko dituzte. Etengabeko bilaketa eta hurbilen ditugunenganako eskuzabaltasuna ardatz dituen istorioa. Marrazki ederrez hornitutako album bat, Ian Fleming-en haurrentzako ipuin klasikoaren egokitzapena.
5 urtetik aurrera (urdina)
Chitty Chitty Bang Bang
Keywords: Abenturak; Ibilgailuak; Ipuin klasikoak -- Haur eta gazteentzako liburuak -- Egokitzapenak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak