Ur handitan : sexu-abusuak haurtzaroan - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2018)
Aktualitateari lotutako erreportaje saioa, Xabier Madariagak aurkeztuta. Tarteka, iragan hurbilera bidaiatuko du 'Ur Handitan' saioak, euskal herritar askoren emozioak astindu zituzten gertakariak aztertzeko. Hau izan da kapitulu honetako gaia: haurtzaroan jasandako sexu-abusuak. (2018ko azaroak 27)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Haurrak -- Sexu-abusuak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak