Artefaktua : Jesus Mari Olaizola "Txiliku" - Txiliku; Euskal Irrati Telebista; Olaizola Lazkano, Jesus Mari (Donostia : EITB, 2021)
Hainbat diziplina uztartzen dituen literatura-saioa, Yolanda Mendiolak aurkeztua. Atal hauek ditu: idazleei elkarrizketak, nobedadeak, irakurle eta liburu-saltzaileen gomendioak eta booktuberrenak. (2021eko urriak 9).
Apalategia: Xatiro (Rap musikaria), Galea Lurmuturra (Getxo)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Euskal literatura; Baliabide digitalak; Telesaioak