Ur handitan : amiantoa, hiltzaile isila - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2019)
Aktualitateari lotutako erreportaje saioa, Xabier Madariagak aurkeztuta. Tarteka, iragan hurbilera bidaiatuko du 'Ur Handitan' saioak, euskal herritar askoren emozioak astindu zituzten gertakariak aztertzeko. Kapitulu honetan: amiantoaren biktimen eta biktimen senideen testigantzak bildu dituzte. (2019ko otsailak 12)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Osasuna; Asbestoa; Lan-medikuntza; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak